Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden dünyaarı essah davranış güfte konusu başüstüneğu derunin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve sav konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Yaraşır maliyetli yangın bapları, yangın güvenliği yürekin yeterli korumayı esenlayacak kalitede baplardır. Bu kapılar, şayan fiyatlarıyla birbir hayli erkek aracılığıyla yeğleme edilir. İşte tatminkâr maliyetli yangın bapları karşı bilmeniz gerekenler:

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa hak oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı katıya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar Yangın Merdiveni Kapısı özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar hayat kurtarmaktadır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda spesiyalist olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve deruneride Yangın Çıkış Kapısı bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme muattallukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin yer önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine yangın kapısı ulaşabilmesidir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page